Kiralanan araç, need filo tarafından belirlenen konuma teslim edilir ve dilediğiniz noktadan sadece need filo tarafından teslim alınır.
Adrese teslim araç rezervasyon durumlarınızda aracın hazırlanma süresi maksimum 60 dakikadır.Bölge trafik yoğunluğunuza göre ortalama araç teslim süresi 45 dakikadır.Araç Tesliminde teslimat görevlilerimize Kimlik ve Ehliyet ibraz etmek zorunludur.Aksi taktirde araç teslim ücreti ödenmesi ve rezervasyon iptali tarafımızdan otomatik sağlanır.
Need Filo, şirketlerin bütçelerine uygun esnek ödeme seçenekleri ile filo kiralamanın ezberini bozuyor.
Birçok şirket için filo araçları işlerinin bel kemiğini oluşturuyor. Uzun dönem filo kiralamayı tercih eden firmalar, yatırımı işlerine yapıyor, filo kiralamanın hem operasyonel hem de bütçesel kolaylığını yaşıyor. Need Filo’nun sunduğu esnek ödeme seçenekleri ile şirketler, nakit akışlarına ve bütçelerine göre kendi ödeme planlarını kendileri yapıyor, işleri aksatmıyor.
Need Filo’nun, filo aracı işinin olmazsa olmazı olan şirketler için nakit akışını planlamalarını sağlayacak, her bütçeye uygun esnek ödeme çözümleri neler mi?
Sabit Kira Ödeme : Filosunu kiraladığı süre boyunca her ay sabit ödeme yapmak isteyen şirketler sabit kira ödeme seçeneğini tercih edebilirler.
Peşinatlı Ödeme : İlk etapta peşinat vererek sonraki kira bedellerinin düşürülmesini sağlayan bu seçenek, önümüzdeki senelerde daha az kira vermek isteyen firmalar tarafından tercih edilebilir.
Yıllık Artan Ödeme : Firmaların filo kiraladıkları süre boyunca nakit akışını ayarlamalarını sağlayacak, ilk yıl daha düşük sonraki yıllarda giderek artan tutarlarda kira ödemeye imkan veren ödeme seçeneğidir.
Peşinatlı Yıllık Artan : Peşinatlı ödeme ile yıllık artan ödemenin birleşimi olan bu ödeme seçeneğinde, peşinat vererek ilk yıl aylık kira bedelinin daha da düşmesi sağlanır. Kontrata göre sonraki yıllarda kira artarak ödenir.
Siz de Hedef Filo’nun size uygun esnek ödeme seçeneklerinden yararlanarak uzun dönem araç kiralamak istiyorsanız filo kiralama teklif formumuzu doldurun, konusunda uzman portföy yöneticilerimiz sizinle iletişime geçsin!
Otomobillerle ilgili yüzlerce terim duyuyoruz. Hatta duymakla kalmıyor bir de onları kullanıyoruz. Fakat özellikle sürücülerin, araçlara olan hakimiyetleri ve trafik konusundaki davranışları neticesinde arabalarla ilgili terimlerin ne anlama geldiğini bilmeleri gerekiyor.
Ülkemizde fazla sayıda sedan modeller tercih ediliyor; fakat sedan modelin ne olduğunu bilmeyenlerin sayısı, sedan model arabalardan daha fazla. Bu nedenle mini otomobil türleri sözlüğünü sizin için oluşturduk. Çünkü özellikle binek otomobillerde oldukça fazla sayıda kasa tipi bulunuyor. İşte araç kasa tipleri ile ilgili bilmeniz gerekenler:
Sedan, hatchback ve station wagon
Bu üç kasa tipi, ihtiyaca göre ülkemizde en çok kullanılan kasaları oluşturuyor. Neredeyse her marka, sedan, hatchback ve station vagon araçlar üretiyor. Diğerlerine göre en çok tercih edilen ise sedan modeller.
Sedan
Sedan, klasik dört kapılı araç tiplerine verilen ad. Özellikle ailelerin ve kurumsal şirketlerin tercih ettiği sedan otomobillere en güzel örnek Ford ve Nissan markalarının modellerinde karşımıza çıkıyor. Sedanı kısaca özetlemek gerekirse, arka camdan geriye uzanan bagajı bulunan kasa tipleri diyebiliriz.
Hatchback
Bagaj hacmi daha küçük olan kasa tiplerine hatchback deniyor. En iyi örnek ise Ford Focus diyebiliriz. Özellikle şehir hayatında hatchback araçlar oldukça kullanışlı olabiliyor. Ülkemizde sedandan sonra en çok hatchback araba kasaları tercih ediliyor. Hatchback kasaları, station vagon arabaların daha kısa ve kompakt modelleri olarak kabul edebiliriz.
Station wagon
Ülkemizde son yıllarda ilgi gören station vagon araçlar özellikle aileler için doğru seçim kasa tipini oluşturuyor. Arkası uzun otomobil olarak kısaca özetleyebileceğimiz station wagonlara örnek olarak Volvo V60’ı gösterebiliriz.
Cabrio
Cabrio araba kasalarının üstü açık olduğu düşünülür; ama bir aracın cabrio olabilmesi için mutlaka üstünün açık olması gerekmez. Tek kapılı ama arkada da koltuk bulunduran araç kasaları cabrio olarak kabul edilir.
Pick up
Amerikan filmlerinde, çiftliklerde başkarakterin kullandığı arabalar genelde pick up kasa tipinde olurlar. 2015 yılının en başarılı pick up modeli olarak Toyota Tacoma gösteriliyor.
SUV
Hem çekme kapasitesine hem de kamyonet özelliklerine sahip araçlara SUV deniyor. SUV’nin 4x4, arazi aracı gibi kullanımları da var. Ford Explorer en iyi SUV örneği diyebiliriz. Hem şehir içinde hem de sportif faaliyetlerde keyfine düşkün olanlar, tercihini SUV’den yana yapıyor.
Şirket aracınızı Need Filo’dan kiraladığınız zaman;
Need Filo ile çalışmak filo kiralamanın her adımında avantajlara sahip olmak demektir. Sahip olduğumuz hizmet deneyimiyle sizlere sunduğumuz avantajlarımız şu şekildedir:
Finansal Avantajlarınız:
Operasyonel Avantajlarınız: